Pánské mini slipy ATLANTIC 3Pack - černé/modré/žluté Velikost: XL

349 Kč
418 
-17%
SKLADEM - expedice do 24 hodin
return
Možnost vrácení zboží do 60 dní
payment
Možnosti platby
payments
EAN: 
Popis k produktu:

PÁNSKÉ MINI SLIPY ATLANTIC 3Pack

Mini slipy se vyznačují nízkým pasem. Jsou úzké na bocích a velmi vysoký střih na stehnech. V pase jsou zakončeny tenkou, neznatelnou tunýlkovou gumou. Doporučují se ke kalhotám se sníženým pasem.

Tunelová guma je extrémně pohodlná a tělu příjemná úprava spodního prádla. Skvěle funguje v každodenních situacích, neškrtí a drží spodní prádlo na místě. Je výbornou volbou pro alergiky, protože poskytuje tělu kontakt pouze s přírodní bavlnou.

Cotton Stretch (95% bavlna + 5% elastan) - měkká a na dotek příjemná bavlna obohacená o elastan, díky kterému si dlouho drží tvar. Odolné vůči deformaci. Díky schopnosti absorbovat vodu nezpůsobuje nepříjemné pocity, jako je pocení. Je také ideální volbou pro alergiky – nezpůsobuje alergie.

Milujeme své spodní prádlo. Při jeho tvorbě dbáme na každý sebemenší detail. Proto se o něj starejte a bude vám sloužit mnoho sezón. Věnujte pozornost našemu značení a pokynům. 

Spodní prádlo perte při maximální teplotě 40°C. Nebělte jej a nesušte v sušičce. Spodní prádlo také nečistěte chemicky. Po usušení jej vyžehlete při max. 150°C.

Slipy úzkého střihu se nazývají „mini“, což znamená, že slipy se vyznačují velmi hlubokými průstřihy kolem stehen a nízkým pasem zakončeným měkkou, sotva znatelnou, a tím extrémně pohodlnou tunelovou gumou. Mini slipy mají navíc profilující švy, díky kterým prádlo perfektně sedí na těle. Pánské slipy jsou vyrobeny z měkké bavlny. Hlavní předností úpletu je příjemný pocit na dotek, odolnost vůči vysokým teplotám a trvanlivost při používání. Bavlna má také schopnost absorbovat vodu, díky čemuž nezpůsobuje nadměrné pocení těla.

95% bavlna, 5% elastan

payments
cs-CZ
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.